Foto: Rais Foto/Langhoff & Juul.

3 steder i Aarhus med brunch og bobler

Nogle gange er morgenkaffe bare ikke nok: Her får du vores bud på tre steder i Aarhus med brunch og bobler.

Guiden har tidligere været bragt i Århus Stiftstidende

En klassiker med Cava
Klassisk Bistro 65, Jægergårdsgade 65, 8000 Aarhus C

Skal der være fest, så lad der være fest! På Klassisk Bistro 65 på altid livlige Jægergårdsgade består søndagsbrunchen af æg og pandekager ad libitum, som køkkenet laver efter bestilling. Ja tak! Spæd til med alt godt fra buffetbordet, der byder på pølser, skinker, hjemmerørt ymer med honning, hjemmelavet nutella, marmelade, hjemmelavet kage – og så naturligvis kaffe, te, juice og alt den Cava, du har lyst til at væde ganen med. Skål, siger vi bare! Prisen er 235 kroner per person og det halve for børn op til 10 år – er ungerne under 2, betaler bistroen for det, de sætter tænderne i. Nice! Bordet er dit i halvanden eller to timer, og vi anbefaler, at du bestiller bord på forhånd, så du ikke skal gå forgæves.

Tre serveringer i skoven
Restaurant Skovmøllen, Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg

Med en placering ved vandmøllen midt i smukke Marselisborgskoven fejler omgivelserne absolut ikke noget hos den historiske Restaurant Skovmøllen. Det samme gælder stedets weekendbrunch, der lørdag og søndag mellem klokken 9.30 og 11.45 byder på tre serveringer og et glas bobler for 300 kroner per snude. Frem til april består restaurantens brunch blandt andet af gammeldags øllebrød med fløde, håndstoppet spegepølse fra Nørre Søby, sæsonens udvalgte Arla Unika-ost, hjemmebagt brød, landtærte med bacon og øko-æg samt lun chokolade- og peanutkage. Så kan dagen vist ikke begynde meget bedre! Vil du have kaffe og te ad libitum til maden, koster det 44 kroner ekstra – og trænger du til at væde ganen med æblemost fra Karensminde, får du alt det, du kan drikke for yderligere 40 kroner.

Alle ugens dage
Langhoff & Juul, Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C

Sulten efter brunch på en tirsdag? Intet problem! Hos Langhoff & Juul på Guldsmedgade kan du hele ugen mellem klokken 09.00 og 14.00 – søndag fra klokken 10.00 – vælge mellem stedets to brunchanretninger. Prøv L&J Signatur med solbærymer med mandler og frugtsalat, røræg med pølser, bacon og purløg, varmrøget laks og hønsesalat, ravost og årstidens marmelade, tærte, avokadocreme med basilikum og citrus, pålæg, et grovstykke lavet på surdej, kernerugbrød, pisket smør samt sødt. Halleluja! Skal du have en varm drik og juice oven i hatten, får du herlighederne for 198 kroner – og et glas bobler får du med for 78 ekstra bobs. Er du ikke til kød, kan du vælge Langhoff & Juuls vegetarbrunch, hvor pølser, bacon, laks og hønsesalat er udskiftet med tomat, råkostsalat og kartoffelterrine.