Foto: Okkels Åbyhøj

Gratis is på åbningsdagen: Ny iscafé åbner i Åbyhøj

Lørdag den 7. marts åbner en ny isbutik i Åbyhøj i Aarhus – og åbningsdagen byder på gratis is! 

Foråret er på vej – og det skal fejres med is!

Det kan du blandt andet gøre hos den nye iscafé Okkels i Åbyhøj, der åbner på Silkeborgvej 226 lørdag den 7. marts. På åbningsdagen kan du få gratis mellem klokken 12.00 og 15.00 – ekstra kugler koster 10 kroner stykket.

Okkels får egen produktion af is, og der vil være 16 forskellige slags frisklavet is at vælge imellem hver dag. Isen er lavet på øko-letmælk, mens Okkels sorbet er lavet på vand og dermed vegansk. Caféen byder på både almindelige og glutenfri vafler.

“Jeg har forsøgt, at gøre caféen til mere end ‘bare’ en iscafé, så det bliver mere en dessertcafé, hvor man kan sidde og slappe af og hygge sig i hjemlige omgivelser i ægte rokokostil, idet møblerne er genbrug,” skriver indehaver Ziggie Madsen i en mail til Smag Aarhus.

Læs også: Foråret er på vej: Isbutik i Aarhus kickstarter sæsonen med gratis is

Foto: Anne Rahbek

“Da Okkels Åbyhøj startede sin rejse i en foodtruck i sommeren 2019, er jeg ved at bygge en legetøjsisbil, som børnene kan lege i – her kan de ‘lave deres egen is’ og ‘sælge den’ til mor og far. Der vil være et helt legeområde, med gulvtæppe, hvor de mindste kan smide skoene og boltre sig, imens forældrene nyder en kaffe i fred og ro,” fortsætter hun.

Udover is kan du hos Okkels Åbyhøj få kaffe, milkshakes, frappuchinos, te, chokolade og flødeboller – eller snuppe et slag brætspil. Caféen vil desuden sælge islagkager og is ud af huset.