Søg spisesteder i Aarhus.
Se dine favoritter.

Din guide til madscenen i Aarhus

NorR Restaurant

/ NorR Restaurant

Klassiske nationalretter i et maritimt miljø

NorR fortolker de bedste klassiske nationalretter med et gennemgående nordisk strejf i hjertet af Marselisborg Havn.

Fratelli Pizzeria

/ Fratelli Pizzeria

Italiensk med et dansk twist

Autentiske, italienske lækkerier med et dansk twist og et ordentligt skud kærlighed: Dét er konceptet hos Fratelli Pizzeria.

Restaurant Anker

/ Restaurant Anker

Franskinspireret mad med udsigt

Er du til fransk mad med udsigt, så er Restaurant Anker på Aarhus Ø stedet for dig.

Restaurant Domestic

/ Restaurant Domestic

Michelin i Mejlgade

Restaurant Domestic har fokus på nordiske, bæredygtige råvarer, baseret på sæsonens udbud.

Brunch ska' der til

Se alle

Franske fristelser

Se alle

Gastronomi

Se alle

Lækkerier fra Asien

Se alle

Mad ved Åen

Se alle

3 retter under 300

Se alle

Uanset om du er på udkig efter den perfekte frokost i Aarhus, burger i Aarhus, pizza i Aarhus eller aftensmad i Aarhus, så har vi guiden til dig. I Smag på Byen har vi samlet en lang række cafeer, restauranter, pizzeriaer, sushi restauranter og meget mere, så du altid kan finde dit næste måltid i Aarhus. Ja faktisk burde du kunne finde lige det måltid i Aarhus, som du ønsker.

Vi har sørget for at lave den ultimative madguide til dig, der besøger Aarhus, eller til dig der bor i Aarhus, men kunne tænke dig at få inspiration til, hvor du skal spise i Aarhus. Om du leder efter en michelinrestaurant i Aarhus, en frokostrestaurant i Aarhus eller en dejlig omgang sushi, så finder du en guide til det her.

Vi kender nok alle det, at man gerne vil ud at spise, men man ved ikke rigtig noget om, hvor det er godt at gå hen at spise. Det kan både være til frokost og til aftensmad, at man står med den udfordring. Vores guide over spisesteder i Aarhus sikrer dig, at du altid ved, hvor du bør spise i Aarhus. Smag Aarhus er Aarhus’ førende madmedie, hvor vi hver dag skriver artikler og guides om, hvad der sker på madscenen i Aarhus.